نازنین نظریان جامی چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۰

بیش از 8 هزار کتاب و نسخ خطی نایاب موجود در کتابخانه موصل توسط داعشی‌ها سوزانده شد.

غنیم الطاعان مدیر کتابخانه موصل دراین‌باره گفت کتابخانه‌ای که گنجینه‌های 3 هزارساله مکتوب در آن نگهداری می‌شد را به آتش کشیدند.

کتابخانه عمومی موصل در سال 1921 تأسیس شد و در آن کتاب‌هایی از زمان‌های باستان تا نسخه‌های خطی سده‌های اخیر و نیز روزنامه‌های معاصر عراق در آن نگهداری می‌شد.

مدیر یونسکو ضمن ابراز تأسف شدید این حرکت غیرانسانی را محکوم کرد.

این دومین حمله داعشی‌ها بود که باعث تخریب اسناد مکتوب تاریخی در کتابخانه شد. در ماه ژانویه نیز آن‌ها با حمله به کتابخانه طبقه هم کف را مملو از 2 هزار نسخه کتاب تخریب کرده بودند.

هاینریش هاین: وقتی کتاب‌ها سوزانده شود، این درنهایت مردم هستند که سوزانده می‌شوند.

 

 کتاب سوزی داعشی ها
 
 
 کتاب سوزی داعشی ها
 
 
 کتاب سوزی داعشی ها
 

 کتاب سوزی داعشی ها

 

«پنجه آهنین؛ دستکش مخملی»

( کالبد شناسی پدیده داعش درمنطقه خاورمیانه ازنگاه تحلیل گران)

نویسنده:دکتراسدالله افشار

ناشر: موسسه انتشاراتی سفیراردهال

سال انتشار: دی ماه 1393

تعدادصفحه : 304

قیمت : 160000ریال

 
 کتاب سوزی داعشی ها
 

خلاصه ای ازکتاب

نویسنده در این اثر55گفتاری با عنوان"پنجه آهنین ، دستکش مخملی"؛ تلاش دارد از نگاه کارشناسان و تحلیل گران به کالبد شناسی پدیده داعش در منطقه خاورمیانه بپردازد و این نکته را نیز مشخص نماید که چه عوامل متعددی در ایجاد ، ابقا و دوام این گروه تروریستی موثر بوده است. والبته از بیان این مهم نباید غفلت نمود که ؛ آن دسته ازدولت های منطقه که دیروز فرصت لازم را برای گروه های تندرو و جنایتکاری مانند داعش فراهم کردند و به جان مردم سوریه وعراق انداختند،اکنون باید نگران باشند که این گروه ها درهر یک از کشورهای اسلامی می توانند حضور داشته باشند وخود آنها را نیز تهدید کنند .

حکامی که مدت های مدید درصدد ایجاد اختلال درامنیت کشورهای اسلامی وحتی عربی بودند ، اکنون به جایی رسیده اند که گروه های دست پرورده تروریستی را مخل امنیت خود می بینند و مشاهده می کنند که با پول های نفتی چگونه مولودی آمریکایی و برآمده از افکار القاعده و طالبان را پرورش داده اند و به جان خود انداخته اند. اکنون دولت های منطقه تا فرصت دارند، ضمن حفظ انسجام در برابراین مولود آمریکایی ، باید زمینه های این قبیل خشونت ها و تندروی ها که به نام اسلام و مسلمانان صورت می گیرد را از میان ببرند و با همبستگی و وحدت درکنار مردم مسلمان کشورهای منطقه قرارگیرند وبدانندکه اگرجنایتکاران داعش براثر بی توجهی آنان برامورمسلمین مسلط شوند ، نامی ازاسلام باقی نخواهند گذاشت و طبعاً از حکمرانی آنان نیز اثری باقی نخواهد ماند.

به این ترتیب بحران داعش که طی این چند ماهه اخیر باعث کشته شدن بیش از هزاران نفردرعراق وسوریه شده است، باردیگرنشان دادمدعیان دموکراسی درجهان ومتحدان آن تاچه اندازه به فرآیندهای دموکراتیک پایبندند.

داعش ، درواقع روی دیگری ازچهره دموکراسی خواهانه واشنگتن است که درمقابل افکارعمومی جهان قرار گرفته و گویی همان «پنجه آهنین» است که این ایام درعراق وسوریه از«دستکش مخملی» بیرون افتاده است.



شارژ سریع موبایل